Možnosti platby

 Dobírka

Zboží zaplatíte hotově přepravci při dodání na vámi zvolenou adresu, nebo při převzetí.

**Cena dobírky: 25 Kč**

 Bankovní převod (zálohová faktura vč. QR)

Po přijetí vaší objednávky vám zašleme Zálohový list s údaji pro provedení platby (číslo bankovního účtu, variabilní symbol a částku). Následující pracovní den po obdržení platby zboží expedujeme. O průběhu vyřizování objednávky vás budeme průběžně informovat na váš email.

 Splátkový prodej - Cofidis

Po dokončení objednávky na eshopu budete přesměrováni na stránky společnosti Cofidis, kde vyplníte žádost o spotřebitelský úvěr. Zde si můžete zvolit typ úvěru, dobu splácení, akontaci i formu elektronického podpisu, díky které je možné žádost zcela dokončit on-line. Tím zkrátíte dobu mezi vyřízením úvěru a expedicí zboží z několika dnů na pár hodin.

Veškeré informace k finalizaci vám budou doručeny po dokončení žádosti na váš email. Objednávka je expedována zpravidla ihned po finálním schválení spotřebitelského úvěru.

  
Bankovním převodem, nebo kartou

 

Dokončíte objednávku a zboží vám přijde domů. Po přijetí vaší objednávky vám na email obratem zašleme Zálohový list s údaji pro provedení platby (číslo bankovního účtu, variabilní symbol a částku). Zaplatíte za 14 dní bankovním převodem, nebo kartou.